Thenaers Vastgoed
Opheersstraat 80/A 3870 Opheers
E.info@thenaers.be

Recent woonhuis met drie slaapkamers.

Huis voor € 525.000

Boogbosstraat 4, 3560 Linkhout Bekijk op kaart
Ref: BOOGBOSSTRAAT 4

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
212 m² woonopp.
511 m² grondopp.

Recent woonhuis met drie slaapkamers.


Ben je iemand die van rust en kalmte houdt, maar ook weer niet in the middle of nowhere wil wonen? Dan is de volgende woning misschien wel precies wat je zoekt. Want deze open bebouwing in Linkhout is gelegen in een erg rustige omgeving, maar bevindt zich tegelijk op een boogscheut van de E314.

Deze recente woning dateert uit 2019 en voldoet niet alleen op esthetisch vlak aan alle eisen van een modern gezin. Met vloerverwarming, 14 zonnepanelen en een aansluiting op een regenwaterput (voor het toilet beneden, de wasmachine én alle buitenkranen) gooi je ook op energievlak hoge ogen!

Sfeervolle leefruimte
Je merkt meteen dat de woning piekfijn is afgewerkt. Onze blik wordt meteen gezogen naar de elegante stalen deur. Die leidt naar een gezellige woonruimte met zithoek en eetkamer. De grote raampartijen creëren een sfeervolle lichtinval. Hier zijn trouwens al voorzieningen voor een airco én een gashaard, de installatie daarvan wordt alvast een fluitje van een cent. De mooie open keuken heeft een slijtvast granieten werkblad en geeft een uitzicht op de tuin. Aardappelen schillen with a view! Verder vinden we beneden nog een apart toilet, en een garage/berging met de aansluitingen voor je wasmachine.

Comfortabele kamers
De moderne eiken trap brengt ons naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met aansluitingen voor een televisie. De master bedroom heeft een leuk extraatje: een dressing. De badkamer heeft een comfortabel ligbad en een onderhoudsvriendelijke inloopdouche. De volgende trap leidt ons naar de zolderverdieping. Die wacht als een blanco canvas op jouw persoonlijke touch. Laat je fantasie gerust de vrije loop. Wordt het een extra kinderkamer of ‘gaming room’ voor de pubers? Of misschien een hobbyruimte of atelier? Aan jou de keuze.

Het goede leven
Aan de voorzijde van het huis ligt een onderhoudsvriendelijke voortuin, en de oprit biedt plaats genoeg om je wagen(s) te parkeren. Achteraan ligt een gezellig terras dat vraagt om zomerse barbecues en gemoedelijke feestjes met vrienden. De oplettende lezer heeft vast al opgemerkt hoe rustig en groen de omgeving rondom het huis is. En wij hebben alvast hét ideale plekje gespot voor de jacuzzi. Ja, toch? Kortom, een woning om van te dromen…

Meer weten over deze prachtige woning? Of wil je haar vele troeven met je eigen ogen ontdekken? Contacteer me dan snel!
 

Naam
Jean-Jacques Thenaers
Tel.
+32 4 754 32 741
GSM
+32 475 43 27 41
E-mail
jean-jacques@thenaers.be

Prijs
€ 525.000

Verdieping -1

Kelder
Kruipkelder

Gelijkvloers

inkomhal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Toilet
Garage
Zelfs de garage is voorzien van vloerverwarming.
Tuin

Verdieping 1

Nachthal
Slaapkamer
Slaapkamer met aansluitend dressing.
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer

Verdieping 2

Zolder
De volgende trap leidt ons naar de zolderverdieping. Die wacht als een blanco canvas op jouw persoonlijke touch. Laat je fantasie gerust de vrije loop. Wordt het een extra kinderkamer of ‘gaming room’ voor de pubers? Of misschien een hobbyruimte of atelier?

Totale opp. grond
511 m²
Bewoonbare opp.
212 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
Dak
Zadeldak
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
PVC
Verwarming
Aardgas

Bebouwing
Open
Beschikbaar
Bij akte, na betaling van de volledige aankoopsom.

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven